Tuesday, May 3, 2011

Barakallahulakuma :)

At least dia nampak happy.

Sempat tengok tak sampai separuh album je. Thank God I wasn't there.

Untuk semua yg bertanya, aku okey. Relaks la beb. Aku okay, thanks sebab concern.

Pesanan aku, jgn ingat aku lagi. Lupakan je. All the way. Tu zaman sekolah time2 muda2 biasa la kan.

Wow. Cepat sungguh masa. Ko dah kawen. Aku baru je 8 bulan kat US. Graduate bertahun lagi. Haha. Jodoh. Funny thing.

Neway, congrats! Jgn risau, aku okay.

Barakallahulakuma, kawan.

Salam alaik~

=)

Sent from my iPod

5 comments:

EasyFareez said...

Crush lama keh syahmi? haha

FaRHaN SyAHiR said...

Itu memang jodoh dia, jodoh kita will come soon, InsyaAllah....

althafunisa said...

atul pon baru nk tya, are you ok? tapi tu lah kan, kapel tak menentukan jodoh..chill...I.Allah, you will get someone better...Allah knows the best....

Syahmi Yem said...

easy: bese lah. org hensem.

paan: kita bila lagi? tak sabar dah ni haha

atul: yeah tell the world i'm fine. dah tak kisah lagi~
atul, bila lagi?

althafunisa said...

atul? hahahah..aku tggu ko blik malaysia dlu..hik9...

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...