Saturday, April 30, 2011

Gula Gula. Bala Bala.



Dan sekarang saya memperkenalkan, artis terbaru Malaysia; Gula Gula!

Sekumpulan wanita genit dan seksi, persis kumpulan K-Pop terkenal Korea, Wondergirls.

Manis, rasa macam nak makan je~

So apa yang best pasal Wondergirls Malaysia ni? Haa meh aku nak explain.

1. Enam orang semua. Cun cun belaka. Empat orang Kristian, dua orang Islam. Bukan selalu dapat tengok artis Malaysia pakai shorts or skirt kan? Apa lagi bro, ni la peluang kita ni. Free show beb~

2. Promote Malaysia di mata antarabangsa. Hah, kan bagus tu. Baru la lepas ni Malaysia famous sikit daripada Korea. Entah-entah esok lusa boleh lawan Maria Ozawa. Nice tuh. Bangga aku.

3. Yang tertutup itu cantik, yang terbuka itu jelik? Kamon la beb, ko ni pepatah zaman merong mahawangsa ke ape. Benda cantik, buat ape nak tutup tutup? Kan elok dikongsi bersama sama keindahan alam tu.

4. Ko nak marah-marah plak ni apasal? Ko taknak tengok tutup mata sudah. Ko ni mesti jeles tengok diorang masuk paper. Harian Metro pulak tu. Yang frontpage tajuk "Nenek Gersang".

5. Skirt je pun beb? Comel kot? Macam Jepun sikit, tapi kurang cerah la kan. Rilek la. Bukan boleh nampak ape pun pakai skirt. Lagipun diorang menari sopan santun je dowh, takde pun lompat lompat.


6. Seni bro, seni. Orang fikiran sempit macam ko ni takkan faham. Ko tak nampak seni tu macam aku nampak, dier ada soul bro, ada soul. Yang penting suara diorang best, penampilan tu kira bonus lah.

7. Ye la, aku tau la diorang cakap seksi tu tak jadi masalah selagi tak melampaui batas (HMetro), tapi betul la tu. At least diorang pakai gak baju, daripada topless terus? Seksi sikit je tu, yang ko senang sgt teransang ni apehal?

8. Tengok diorang, boleh rasa lapar. Punya la sedap. Teringat drumstick halal kat KFC Malaysia nuh. Pergh kalau dapat gigit gigit manja.... Homaigod ho liao...

9. Cakap banyak taknak la bro. Tapi sebelum ko nak ceramah aku banyak banyak, macam ko ni baik sangat, lagi elok ko tengok je gambar kat bawah ni. Kalau ko cakap gambar ni tak nice, serius ko memang gay.


Serius. Ko gay. So aku mintak ngan korang, dah dah la kutuk diorang. Kesian la kat diorang nak cari rezeki. Bagi la support muzik tempatan ni. Semua haters dgn internet trolls kat luar tu, kalau taknak tengok tak payah tengok. Ramai lagi lelaki yang nak tengok. Ngok.

p.s. *tdb, mka*

Salam Alaik~

=)

4 comments:

OreO HitaM said...

rasa nak p tandas lama2

Philosopek said...

hohoh.....masyuk.....bes2....

Tanakwagu said...

seksi dan seksa

jzy said...

.lagu Gula gula Not bad…Rupa paras tk boleh kita jadikan ukuran …Itu semua pemberian Tuhan..Tk kan kita nak suruh dia orang buat plastic surgery macam artis luar negara..Try dgr lirik memang best jugak..i dah dengar ..Lagu yg diaorang buat memang utk semua golongan yg couple 2 ..supaya manjakan diri masing2…jangan marah slalu…SUKA GITU..Try lah accept kumpulan ni…Mana tau they can make it then we will be bangga cos they are all Malaysians.. bagi pandangan saya, Korean pop tu semua ikut dance Barat jugak…so actually Music is universal….Peace

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...