Wednesday, June 1, 2011

Ada Apa Dengan Dara?

Perut lapar, mata mengantuk, tapi ni isu best.
Kepenatan travel ke Chicago belum hilang. Tapi bergerak jari ikut hati.

Aku tak tahu kenapa aku tak perasan pasal budak ni.

14 tahun, dan sangat berani. For starter, tengok gambar bawah ni.

Ape ada hal brader? Biase ah tu. Budak-budak zaman sekarang.
Fokus aku kali ni kat budak ni, satu post dalam blog beliau yang bertajuk [kesah ape aku bukan virgin]. 
Dara je pun kan dik? Bohsia je pun. Tak penting lah semua tu. Tu semua dunia je.



Paling aku suka bila dia cakap 
bia org nak pandang hina kat kita . asalkan kita adeMARUAH DIRI !
hah. rilek la kan. nak kecoh kecoh apehal. dara je pun, bukan maruah diri. Korang kena pandai bezakan dara dengan maruah diri. Tu dua benda berbeza tu. hilang dara tapi masih ada maruah diri.

korang kena support budak ni. apa lah salahnye dier nak hilang dara pun. main sedap kot. baru 14 tahun, mana boleh kahwin, mesti la mak dier tak bagi. main je la terus, yang korang nak jeles jeles apehal?

bebbb tolong lah.

FROM:
SYAHMI YEM
156 MINNESOTA AVENUE,
BUFFALO NY 14214
USA

kepada adikku sayang Adinda Milano yang dah terbuat maksiat dan dikecam dari semua sudut, ingatlah dalam Quran Allah dah cakap,
"(Iaitu) orang-orang yang beriman dan tenang tenteram hati mereka dengan zikrullah". Ketahuilah dengan "zikrullah" itu, tenang tenteramlah hati manusia. [Ar-Rad, 28]

See? So rilek je. Kau zikir je banyak-banyak. Jangan risaulah. Bukan kau sorang je yang takde dara kan? Haha. Lagipun bukan kau sorang je yang dah memperbodohkan diri dalam internet ni. Lagipun bukan kau sorang je yang bangga buat maksiat. Lagipun mesti ramai je lelaki yang nak kat kau buat bini walaupun kau dah tak ada dara. Lagipun daripada kahwin lari baik kau buat maksiat je kan? Pandai betul la kau ni buat keputusan. Salute dari abang Syahmi heheh

Abang tengok budak-budak ni komen kat blog kau ni macam la diorang pandai agama. Ceh. Kamon la weh. Kau buat seks je pun, buat bunuh orang kan? Alah, kalau bunting pun pandai-pandai la kau. Abang tau kau dah besar, dah 14 tahun dah hidup. Pandai-pandai la kau suruh balak kau pancut luar betul tak? Kecoh la orang lain nih. Kalau tak sempat nak tarik pun, mak bapak kau gak yang malu kan? Bukan mak bapak diorang. So ape ade hal?

Suruh taubat la, ape lah, ape la masalah diorang nih. Kau muda lagi lah, baru 14 tahun hidup. Nak mati nanti taubat la kan? Time muda ni kita enjoy dulu puas-puas. Nanti dah tua, barang dah tak sedap la kan? Panas betul la aku. Kau pun dah yakin dan pasti yang kau mati lambat lagi. Confirm bukan esok lusa la kan. So rilek-rilek sudah.

Lepas ni kan, abang cadangkan kau try pulak hisap rokok ke, minum arak ke, layan ganja sikit-sikit. Pastu ambik gambar banyak-banyak, gambar French kiss ke, raba-raba sikit, kalau ada rezeki boleh jadi pelakon video 3gp. pergh femes beb. Serius nanti abang jadi peminat setia kau. Fap fap fap.

Buat je lagi benda-benda tu banyak-banyak, bangga la weh, maksiat ramai je orang buat, tapi tak ramai pun orang berani tunjuk. Abang suka la cara kau. Kau ni jujur lah. Berani pulak tuh. Hebat, kalah abang yang dah besar nih.

Abang rasa la kan, kau ni kalau dah besar nanti mesti jadi high-class escort. Dah boleh nampak kot. Cerah masa depan kau. Banyak duit oh. Layan orang-orang besar, simpan sugar daddy beberapa orang, pergh kaya sial, jeles betul la abang tengok kau nih.

Dosa pahala, syurga neraka, akhirat tu semua kau letak je tepi dulu. Ala, kat dunia ni la nak enjoy, kat akhirat nanti dah confirm kau masuk neraka. So abang cadangkan baik kau enjoy puas-puas dulu sementara hidup ni, kubur punya hal nanti-nanti la fikir.

Oh, nanti kalau nak duit lebih call je la abang; 013-9102347. I promise you good times *wink*

Dah la, jangan nak fikir sangat pasal benda nih. Readers dan followers aku, tolong like page ni untuk kita sama-sama support Adinda Milano ni untuk terus berjaya dan sedap di dunia semata-mata.

Aku dah jalankan tangungjawab aku, kubur aku dah selamat. Korang pulak macam mane?

Kepada adik Adinda Milano/whatever ni, tolong fikir-fikirkan. Hidup adik ni masih panjang. Jangan terlalu hanyut.

Salam Peringatan dari Abang Syahmi~

Yours Truly- Syahmi Yem

Fikir. Dan peringatkan.

Salam alaik~

=)

p/s: *tdb mka*
       maaf sebab pos kali agak lucah. pendekatan aku sendiri :) insyaAllah
       beliau ni Melayu ke? Sape2 tahu?

1 comment:

dual said...

ni reverse psychology.. hee.. :D

salam ukhuwah!

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...