Monday, June 13, 2011

Sepetang di Kedai Buku

So hari ni sangat memenatkan. Pergi kelas (pergi balik jalan kaki ke Ellicot dari The Commons), ulang alik ke kedai buku hantar cek National Grid, pusing satu kampus tampal poster, print semua material untuk Human Nutrition, buat homework Medical Terminology, main roller blade sampai Maghrib. Mata pun dah tak boleh nak bukak dah ni.

Hah! Yang penting, kedai buku. Seronok pulak lepak UB Bookstore tadi. Ada gak dekat 3 jam aku lepak dalam tu. Malas nak tulis banyak-banyak, tapi ada beberapa buku yang sangat menarik yang aku jumpa, so aku nak share.

First:

Muslims in Western Politics. Nampak menarik, sempat la baca sikit-sikit. Serius nanti nak cari e-book dier kat Apple Bookstore.

Second:

Buffalo Gal; A Memoir by Laura Pedersen. Cerita pasal autobiografi Laura nih membesar kat Buffalo waktu 70's. This was a hit; believe me.

Third:
Lego Starwars Brickmaster! Kalau aku ada duit nanti nak beli bagi kat Tat.

Finally:


Green Day; Nobody Likes You. Satu hari nanti sure aku akan beli!

Okeh. Sikit lagi nak pengsan.

Nite all.

Salam alaik~

=)

2 comments:

Akulah Pak Lan said...

Dunia semua tuh...hahaha..nanti beli review than post..aku nak baca review..

althafunisa said...

pas baca 1st book tu nt, wat sinopsis eak...nak bca..

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...