Tuesday, July 12, 2011

Kepada Pencuri Kabel di Blok B Panching Selatan

Bodoh. Bodoh sangat ko nih.

Aku tak kisah ko nak jadi bodoh.

Aku tak kisah ko nak hisap dadah.

Aku tak kisah ko taknak belajar.

Aku tak kisah ko nak mencuri ke ape.

Aku tak kisah, serius aku tak kisah.

Brader, ko ingat la sikit, ko nak jadi jahat pun janganla sampai menyusahkan orang.

Aku pun tak suka marah marah maki orang dalam blog ni. Tercemar beb blog aku.

Tapi ko berhak ade tempat dalam blog aku ni.

Nanti bila telekom dah pasang balik kabel, aku tunggu ko kat tempat tu.

Aku jumpa ko memang aku pijak pijak muka ko. Masuk jail pun lantak lah.

Aku tau ko tak payah hantar assignment online. Aku tau ko guna internet semate2 untuk tengok blue.

Tapi bila dah menyusahkan aku sampai macam ni, memang la aku marah. perangai cam kimak. serius ko ni mmg lapar penyepak. orang kampung nak mark aku budak gangster pun lantak la. marah aku ni sampai boleh bunuh orang.

Satu hari nanti ko akan rasa betapa kerasnye helmet. ko akan rasa.

Aku harap ko akan terbakar waktu ko nak curi kabel. kena elektrik ke ape. ape aku kisah. pastu biar je mayat ko hangus tergantung kat situ sampai kiamat. biar semua orang tengok dan tahu apa kedudukan ko. apa balasan yang ko layak terima.

ingat brader. jangan sampai kantoi. mati ko aku pukul. kalau hilang lagi lepas ni aku santau ko. aku hantar hantu sekor bagi tak aman hidup ko. biar mati kena langgar lori sawit.

Bodoh.

1 comment:

PokCik BoTak said...

wah abang kawasan paching da mengamuk

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...