Sunday, August 21, 2011

[Trip] Los Angeles, California dan Seoul, Korea Selatan

Aku tau trip ni dah hampir dua bulan yang lepas.

Tapi still, aku rasa ini something yang patut aku share dengan korang sumer. Of course la kan, the best trip ever kot?

So kitorang start dari Buffalo. Bergerak dari Collegiate Village (apartment tempat tinggal kawan aku, Alip) ke Buffalo International Airport pukul 3 pagi. Pergh seronok dan excited tak payah cakap la kan. Gila.

Sementara menunggu teksi. Terima kasih pada semua yang menemani kami!
Sementara menunggu berlepasnya perjalanan ke Philadelphia
Mencari redha Allah itu penting :)
Suasana di Philadelphia International Airport. Kuarantin 15 minit :(


Dan setelah sejam di Philadelphia, kami terus ke Los Angeles :) indah sungguh pemandangan perjalanan ke LA dari dalam pesawat. Tengok gambar2 ni.

Ini Grand Canyon. Subhanallah cantik :')
So untuk full review, tengok la video kat bawah ni :)

Going Malaysia! Slideshow: Syed’s trip from Buffalo, New York, United States to 3 cities Los Angeles, Seoul and Santa Monica was created by TripAdvisor. See another United States slideshow. Create a free slideshow with music from your travel photos.

#justsharing

Salam Ramadhan.

Salam Alaik~

=)

No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...