Saturday, December 25, 2010

AA dan Hari Jadi Nyang ke-99. Yes, 99.

First of all,

Tahniah Syahir Yem a.k.a AA sebab dapat 8A untuk PMR 2010. Bak kate Pak Lang, lepas ni dah tak boleh panggil AA. Kena panggil AAAAAAAA la plak. Adoh, kalau dapat 10A plak SPM nanti letih la nak panggil AAAAAAAAAA. Panjang sangat tuh.

By the way, brother, I'm proud of you. Seriously.

*2008, lakaran kejayaan Angah. 

*2010. Kejayaan berulang. Same place, same event. Same result.

Okay, cukup. Nanti abang bagi hadiah dari US okay. 

Next, nyang a.k.a moyang aku yang tersayang;

SELAMAT HARI JADI YANG KE-99!!!

Haha.. yes, I know right? 99 tahun. Wow, dah sangat tua tuh. 

Korang tak percaye? Kat bawah ni bukti kukuh. 

*actually nyang boleh jalan lagi. yang ni just gimik je sebab Dato' Fauzi datang haha
(Dato' Fauzi: Presiden PKR Pahang)

*yang ni close up IC dier. 111223. Mane nak cari beb? Haha.

Okay, ucapan untuk nyang, jangan nakal2 duduk kat rumah tu. Rajin rajin mandi. Dengar cakap We dengan Aki. Jangan banyak cakap sangat, orang tak suke. Sori lah lame tak layan Nyang mengarut. Haha. Takpe2, taun depan kite buat grand2 punyer okey?

Dah jumpa satu lagi sebab untuk aku survive dan balik Malaysia hidup-hidup. Biarkan apa orang cakap. We have each other now. Winter break tak bosan sebab ada beliau. Thanks a lot :)
Millions of miles away tu terlalu exaggerating. To be precise, 9436 miles. Tak sampai millions pun.

Untuk sape2 yang rindu aku, mak, abah, angah, AA, tat, we, aki, nyang, pak epu, mak emi, pak lang, mak lang, muazim, moksu, poksu, addin, kori, yuman, wani, mak cik, cik amid, teh p, mokde na, nurul, imran, a'an, tirah, dan semua sedare sedare tersayang, ika yang gorgeous, member2 jamming, member2 gig, member2 ngeteh, member2 pecah rumah dan member2 yang buat2 member;

We see the same sun everyday. And we see the same moon. And we stand on the same Earth. 

Oh, bilik aku syurga aku. Welcome to paradise!
*Malaysian flag. Aku junjung martabat negara di perantauan.

Untuk awak (mak sila jangan jeles),


*Irama klasik 80'an. Tak dimakan dek zaman.

p/s: hehs. Hope and promises. False hope, check. Yes, no promises. Fuck it. Thank you by the way.

Salam alaik~

=)

1 comment:

Ecca Zulaikha said...

tak kira betul betul . jadi hanya anggaran kasar je tau ! :|

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...