Saturday, December 18, 2010

Post sangat random takde tajuk dan banyak typo. Like I care~

.lepas sejam lebih berborak borak gelak gelak sambil tengok slide lab (tengok je la), jalan2 kat Commons.

.jumpe sorang international student dari India, borak2 sambil jalan2 pegi SU.

.starbucks, large cafe mocha dengan 2 shot expresso. total 4 shot. mate segar giler.

.tataw nape tak cuak langsung dengan fizik lab ni. nak cakap pandai tak pun.

.salji kat luar giler kejam. tebal nak mati. angin pun same gak jahat.

.tak sabar la nak abes final. nak bawak kapal terbang lame lame.

.Super Saturday? Not! Ntah, macam biase je. Takde la super mane pun.

.waa rindu giler kat family. lepas final ni nak skype sampai laptop rosak.

.rumah baru sangat stylo. suke giler kat bilik aku. tapi sejuk dier lain macam ah. brrrrrrrr

.Vox Pathfinder 10W! series nak beli. design giler vintage.

.t-shirt Danger Days MCR tak sampai2 lagi nih. adohhh giler suspens nak tunggu.

.mengidam jeruk mempelam. entah bile nak gi An Chau beli nih. haihh macam org pregnant plak.

salji dah dekat sebulan dah (kot?) tapi gambar dgn salji baru ade sekeping.

.lepas final ni mmg nak camwhore giler2 dgn salji2 nih. cantik!

.snowflakes on my window. 

.fucked up final fizik dgn kimia. deym redha je la dengan ape yg aku dpt nnti.

.bid PSP 3000 GoW limited edition. siot je mamat tu bid sampai usd150. starting 99 sen je kot.

.nak beli kamera HD ah. 720p pun dah cukup.

.cepat la winter break. nak rehat rehat sampai bosan.

.waa nak nangis je rase tengok Dawson's Creek. michelle dgn katie holmes sgt comel.

.hembus hembus rumah baru. baru la takde hantu.

.my room dah sgt awesome. ade bndera mesia besar2, poster Danger Days, calendar Green Day, ade karpet kaler kuning cair, ade gitar dgn stand sblh katil, ade speaker atas rak. flawless~

.kaki sakit pakai boot pastu jalan atas snow. nak pakai stokin bola la pasni.

.tukar pengaruh muzik. haha currently main bass BOB dgn Bruno Mars tataw la apasal.

.start smlm asyik dengar lagu2 classic je. beethoven, mozart, bernstein, chovovovovovsky pape pape la.

.final muzik je kot. it runs in the blood (lah sgt) haha.

.woah life's never been better (kalau tk sebab kimia dgn fizik yg cam cibai tu).

.hilang direction la plak! aishh kene get back on track. baru ade kap ba ro katan. 

.nak pegi DC januari ni nak jumpe obama. poksu suruh kim salam. dgn george washington skali.

.mane nak cari budak kecik ek? serius rindu nak main ngan budak2. nak keje nursery la winter break ni.

.serius balik ni nak tido sampai hari isnin. tertekan betul lah.

.i love my new house. terase sangat american. weeeee~

.nak kene praktis sodok salji kat pathway depan rumah. adohh malas nyer.

.so ade sejam je lagi before gerak ke Knox. berjuang untuk George Jimin.

.dah start mengantuk menulis blog. got to go now.

.till next time, thanks for reading. 

.oh tidak.

.gonna go back to malaysia, open a burger stall with some hookahs.

.urghhh.

salam alaik~

=)


2 comments:

AZLeEn AziZ said...

Tensi0nkah syahmi? Lek ar.. Haha

Syahmi Yem said...

haha tade la tak tension pun. bahagie je?
;P

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...