Sunday, July 26, 2009

.mEtRoSexUaL

metroseksual. aku benci perkataan ni.

Jumaat lepas aku sampai Kuantan, lebih kurang pukul 8 setengah malam. Haha. Mak aku gelak besar tengok attire aku time tu. Tapi salah ke?

Rambut tak sikat (dah lama aku tak sikat rambut)
Baju melayu hitam
Seluar jeans hitam + tali pinggang merah (lubang tengah)
Selipar jepun Fipper kaler pink


Beg body glove ngan converse aku, aku sangkut kat bahu. tangan sebelah ag bawak plastik putih (mengandungi apple pie mcdonald utk adik aku).

Aku pakai all the way dari shah alam, sampai KL, sampai kuantan macam tu.

Aku tengah blur ni. SALAH KE? PELIK KE?


------end of story------

semalam kuar shopping baju raya dengan family aku. berbaloi gak r aku tak pegi kuantan jamm fest 09 kat stadium tu. family first r kan? tapi macam nyesal gak r x dpt tgok POH. Dari JB dorg datang. dah r susah giler nak buat gig kat KL.

takesah. peace to world ade ag. layan hardcore skali skale best gak.

(-_-)

5 comments:

hananchiwi said...

pakai bju melayu tuh blik kuantan.
bagus!

Syahmi Yem said...

laa.. pe masalah nyer... tapaham2...

ALeEn AziZ said...

haha..syahmi bukan metrosexual...

ahmad syafiq al-gonzalez said...

hoho,

mak bapak aku pon ckp mcam2 gak

tali pinggang amoi la

macam2 lagi

Syahmi Yem said...

aleen: yeah! aku bukan metroseksual..
butet: ko r macam amoi. aku tak.. mwahahaha

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...