Thursday, July 23, 2009

an Untitled Post (^_^)

ini UPDATE hidup aku.
Calculus II susah macam sial.
Chemistry bosan nak mati.
Maintain malas. Haha. Tak sedar2 diri.

Oh, graffiti di atas aku buat time lecture CTIS. Bese r, seni ni kuar time bosan2 jeh.

Next BIG EVENT------> PEACE TO WORLD 2009.
pergh. event ni aku rse mmg best r. member2 aku sanggup turun dari kulim nak join bnde nih.
tp x r sebest indie fest kot, sebab macam indoor gig jeh. ah, takesah. janji dpat layan kepale.

layan kepale.

at least aku tak high. haha. :P

sangap nak jamming r plak. aritu dah 3 kali sminggu jamming. siot jeh.
oh, life's better off alone (kot?). haha.

weekend ni balik kuantan. ada Jamm Fest '09 kat stadium sabtu ni.
nak pegi tanak ek.. t msti mak aku marah...

wuuu..nak tgk POH... wuuu....

5 comments:

Zafree said...

jgn luper perkara paling penting~

study!

haha

Syahmi Yem said...

haha.. betul2. study2!!

ALeEn AziZ said...

ceh.. patut la beria je nak balek...

alia said...

kalo mak ko x kasi cane?
haha.

Syahmi Yem said...

haha. aku tak pegi r. family first! ktorg pegi bli baju rye smlm. takesah pon tapat pegi... *ayat pujuk hati*
:P

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...