Thursday, October 7, 2010

Pukul 3.27 pagi, Khamis, Oktober 7 2010.
Kepenatan nak siapkan report Fizik dan Kimia. Bukak blog. Baru perasan dah lama tak update life kat sini.

Hampir dua bulan di Amerika.

Belajar; sangat susah kat sini. Tak tau lah kan, maybe masih mencuba dengan sedaya upaya nak kejar dengan gaya belajar kat sini. Alhamdulillah, setakat ni, masih mampu melawan tekanan.

Oh, masih belum terlambat,
Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Zahir Batin!

*gambar Salam Perantauan dalam Utusan Malaysia*

gambar berbaju raya beramai-ramai, Harian Metro

Satu perkara yang nak di kongsikan kali ni.

Hidup di negara yang bebas macam ni, hari-hari aku nampak;

1. Paha (manusia)
2. Cleavage (manusia gak)
3. Cium-cium (bukan nama band)
4. Pasangan bahagia (bukan peti surat)

So hati-hati lah rakan-rakan. 

jkkk.

Salam alaik~

=)

No comments:

Related Posts

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...